Menu

trainers

TRAINERS

Νίκος Γαζέτας

Νίκος Γαζέτας

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα «Άσκηση, Ευρωστία και Υγεία». Έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στο χώρο του personal training και των γυμναστηρίων. Έχει πιστοποίηση sport management μέσω του e-learning του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε Βοηθός Δ/ντη στις Υπηρεσίες Θεατών στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004. Συνιδιοκτήτης του επιτυχημένου για 7 συνεχή χρόνια personal training studio “PERSONALive” και σημερινός συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου ATHLESIS.

Πάνος Δορμπαράκης

Πάνος Δορμπαράκης

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού». Έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στο χώρο του personal training και των γυμναστηρίων. Είναι πιστοποιημένος Spin® Instructor (Star 1). Διετέλεσε Βοηθός Δ/ντη Υποστηρικτικών Λειτουργιών Εγκατάστασης στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004 και Στέλεχος της αθλητικής εταιρείας management “Global Sports Management”. Συνιδιοκτήτης του επιτυχημένου για 7 συνεχή χρόνια personal training studio “PERSONALive” και σημερινός συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου ATHLESIS.

Βασιλική Σωτηροπούλου

Βασιλική Σωτηροπούλου

Είναι πτυχιούχος και κάτοχος MSc του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα στην Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού. Έχει πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση αγώνων και διετέλεσε Project Manager και υπεύθυνη επικοινωνίας σε τουρνουά ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης. Υπήρξε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Τζούντο και μέλος της Εθνικής ομάδας επί σειρά ετών με σημαντικότερη διάκριση την 7η θέση στους Μεσογειακούς αγώνες στην Ισπανία το 2007.

Ανδρέας Καραλής

Ανδρέας Καραλής

Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής (Α.Π.Θ.), με ειδικότητα στον κλασικό και μαζικό αθλητισμό και στους παραδοσιακούς χορούς. Επίσης είναι απόφοιτος της A.F. Studies. Διετέλεσε βοηθός προπονητών στις ακαδημίες των AJAX και INTER. Υπήρξε γυμναστής φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης στην ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή. Έλαβε πανελλήνιες διακρίσεις ως αθλητής στίβου σε εφηβικούς αγώνες (2η και 3η θέση στις σκυταλοδρομίες).

Άρτεμις Κουτσούρη

Άρτεμις Κουτσούρη

Είναι τελοιόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα στους Παραδοσιακούς Χορούς. Υπήρξε αθλήτρια volley στην ομάδα "ΑΡΤΕΜΙΣ Κορυδαλλού". Συμμετοχή από το 2012 σε πρωταθλήματα Β' εθνικής κατηγορίας (ΕΣΠΕΔΑ). Παρακολούθηση 3ου συνεδρίου αθλητικής επιστήμης και πιστοποιημένων σεμιναρίων διατροφής και ναυαγοσωστικής.

Βιολέτα Ψωμά

Βιολέτα Ψωμά

Είναι απόφοιτος Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Είναι κάτοχος πτυχίου SPINNING® Instructor και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια SPINNING® Continuing Education Workshops & Courses.

ΔΑΝΑΗ ΠΑΤΡΩΝΗ

ΔΑΝΑΗ ΠΑΤΡΩΝΗ

Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Pilates Mat & Props από την AF Studies και παρακολουθεί Classical Pilates & Equipment με τη Μαργαρίτα Ευθυμίου.
Είναι πιστοποιημένη TRX Suspension Trainer και πιστοποιημένη καθηγήτρια Αnimal Μovement level 2.
Ασχολείται με τον ακροβατικό χορό ως pole dance instructor.
Έχει αναπτύξει το Aerial Body, τη δική της μέθοδο εκγύμνασης, που συνδυάζει την ιδιαιτερότητα των ακροβατικών και την καινοτομία του pilates.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια contortion και τεχνικής hand balancing, handstand & flex, Floor Flow Teacher Training.
Δημήτρης Πελέκης

Δημήτρης Πελέκης

Είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστική και κάτοχος MSc της σχολής Τ.Ε.Φ.Α.Α Δ.Π.Θ. με τίτλο "Πρόληψη - Παρέμβαση - Αποκατάσταση Τραυματισμών ". Είναι αθλητής TAEKWON-DO και δάσκαλος KUNG-FU (Modern Street Fight Wah Lum Pai Tao Do). Έχει πιστοποιηθεί ως επίσημος instructor της LES MILLS (BodyCombat) και του Studio One στους τομείς Airfit και TRX Suspension Training.
Είναι πτυχιούχος Fitness Club Manager (Certificated by Studio One) και έχει πάρει Diploma Εργασιακής Ψυχολογίας και Διαχείρισης επαγγελματικών δεξιοτήτων - HR ( Certificated program by TUV Austria Academy -Hellas).
Ευάγγελος Κασταμούλας

Ευάγγελος Κασταμούλας

Είναι ο Master Instructor στη Schwinn Indoor Cycling Program και πρώην Master Instructor στο Spinning της Mad Dog Athletics. Έχει εξειδικευμένες πιστοποιήσεις για προπόνηση στο ποδήλατο σε Παιδιά, Υπερήλικους, Εγκύους, Καρδιοπαθείς και άλλους ειδικούς πληθυσμούς. Είναι ποδηλάτης από το 1991 με αρκετές διακρίσεις όπως Πρωταθλητής Ποδηλασίας Ελλάδας αλλά και Ευρώπης (Asca Racing). Έχει αποτελέσει μέλος της Εθνικής ομάδας αρκετές φορές με κορύφωση τη συμμετοχή στον Υπερμαραθώνιο Paris–Brest-Paris 1230km. που διένυσε σε 64 ώρες χωρίς στάση. Επίσης είναι προπονητής ποδηλασίας, αρθρογράφος και παρουσιαστής Spinning σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και Master Educator στο Mixmeister. Τέλος είναι πιστοποιημένος Personal Trainer της NASM, TRX trainer και Compex Trainer.

ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Είναι προπονήτρια Ρυθμικής γυμναστικής.
Υπήρξε Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής στο Ατομικό και κατείχε τις 4η και 5η Θέσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής στο Ανσάμπλ και τις 3η και 6η Θέσεις στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής στο Ανσάμπλ.
Είναι πιστοποιημένη Personal Trainer και TRX Instructor (Mp Balatsinos).
Υπήρξε χορογράφος και χορεύτρια σε χοροθεατρικά projects του κ. Κ.Ρήγου.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ

Είναι πιστοποιημένος καθηγητής Health και Fitness από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «STUDIO ONE». Με ειδικότητες και μεγάλη εμπειρία στο χώρο του personal training, στο weight training, στο circuit/bootcamp training και στο Bosu. Έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια αθλητικής επιστήμης και σεμινάρια διατροφής.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΤΙΝΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΤΙΝΗΣ

Είναι απόφοιτος της Σχολής GRAFTS με ειδικότητες στη διατροφή και στον ειδικό πληθυσμό. Είναι πιστοποιημένος Spin® (Star 1) και SCHWINN Cycling Instructor, καθώς και πιστοποιημένος TRX Instructor και Kettlebell Instructor από τη STRENGHT ACADEMY. Επίσης είναι πτυχιούχος της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής.

Λένα Γεωργά

Λένα Γεωργά

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Αθλητικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδίκευση στους τομείς Σκι και Sports Marketing. Είναι κάτοχος διαφόρων πιστοποιήσεων που σχετίζονται με την άθληση, είναι ενθουσιώδης οπαδός του mountain bike και έχει συμμετάσχει σε πολλαπλούς αγώνες δρόμου.
Aπό το 2007 κατέχει τη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης και Εκδηλώσεων για λογαριασμό της Spinning® και της Humansport.

Λιάνα Πασχάλη

Λιάνα Πασχάλη

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς και στην ορχηστρική. Είναι απόφοιτος της A.F. Studies με ειδικότητες Pilates Group Trainer level 2, Pilates Reformer Trainer, Yoga Group Trainer, Aerobic & Fitness Group Training. Επίσης είναι πιστοποιημένη Antigravity Instructor (I,II) Christopher Harrison, New York (United States of America). Έχει πιστοποίηση Movement Choreography από το IAFA College. Έχει αποτελέσει Αρχηγός & Χορογράφος Cheerleading Team της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας. Υπήρξε μέλος της χορευτικής ακροβατικής ομάδας (χοροθέατρο, ακροβατικός χορός, επιδείξεις λάτιν) Acrodance.

Μανώλης Δημητρίου

Μανώλης Δημητρίου

Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών, με ειδικότητα στην Πάλη. Έχει ενεργή συνδρομή σε μαχητικά αθλήματα: Kick Boxing, Mixed Martial Arts (MMA) και Street Fight από το 2006 έως και σήμερα.

Είναι κάτοχος της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing, K1 Rules, Ιούνιος 2016 και κάτοχος της τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Jiu Jitsu, Μάρτιος 2017. Έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του personal training και της διδασκαλίας πολεμικών τεχνών.

Σοφία Βίτσου

Σοφία Βίτσου

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητες Άσκηση, Ευρωστία και Υγεία και Ξιφασκία. Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Mat Pilates της σχολής Power Pilates στο Corpus Ray και πιστοποιημένη personal trainer (CPT) από την National Academy of Sports Medicine (NASM). Έχει ολοκληρώσει κύκλο σπουδών για τα όργανα του Pilates (reformer, Cadillac, chair) με την Μάρω Στογιαννίδου. Επίσης είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Bootybarre.

Σπύρος Δάφνης

Σπύρος Δάφνης

Είναι απόφοιτος της A.F studies με ειδικότητες στο personal and weight training, circuit/bootcamp training και plyo progression's training. Είναι πιστοποιημένος Spin® Instructor (Star 1) και Fight bo trainer, καθώς και Dynamo Kettlebell instructor.

ΧΡΥΣΑ ΜΠΟΥΝΑΤΣΟΥ

ΧΡΥΣΑ ΜΠΟΥΝΑΤΣΟΥ

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα στην Ορχηστική - Μουσικοκινητική και Ψυχοκινητική Αγωγή.
Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Mat Pilates από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «STUDIO ONE» και τον Alan Herdman. Έχει ολοκληρώσει κύκλο σπουδών για τα όργανα του Pilates (Reformer, Cadillac, Chair).
Υπήρξε προπονήτρια κλασικού αθλητισμού και αθλήτρια με διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο στο Άλμα εις ύψος.

a picture of Rex the cat