Menu

classes

BLOG

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ SURFSET

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ SURFSET

surfsetΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΑΣ

Ας ταρακουνήσουμε τα πράγματα. Το SURFSET® είναι μια εναλλακτική πρόταση που διαφέρει από την παραδοσιακή στατική προπόνηση και θέτει νέες προκλήσεις για το σώμα σας. Κάθε άσκηση πάνω στη σανίδα έχει σχεδιαστεί για να γυμνάζει τους μυς όλου του σώματος καθώς επίσης να "ξαφνιάσει" το σώμα σας, ώστε να επιτευχθεί μια πραγματική αλλαγή μέσα και έξω. Γυμνάστε το σώμα και το νου με απαιτητικούς και μοναδικούς τρόπους. Καιρός να αποκτήσετε το σώμα των σέρφερ.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΟ, ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΚΡΑ, ΣΦΙΧΤΟΥΣ, ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΩΜΕΝΟΥΣ ΜΥΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΛΙΠΟΣ.

Ένας σέρφερ είναι αδύνατος χωρίς να δείχνει αδύναμος, και μυώδης χωρίς να είναι ογκώδης. Οι έντονες και απόλυτα συμμετρικές γραμμώσεις των μυών του και η γενική ισορροπία του σώματος δημιουργεί μία αξιοζήλευτη αθλητική εμφάνιση. Η κωπηλασία γραμμώνει τους ώμους, ενισχύει τους μύες της μέσης και βελτιώνει την καρδιαγγειακή λειτουργία. Το duck diving μέσα από τα κύματα χτίζει τη μυϊκή δύναμη των χεριών: ειδικότερα ενδυναμώνει τους τρικέφαλους. Η μανούβρα pop-up, από πρόσθια σε κάθετη θέση, ενδυναμώνει τον κορμό και τους θωρακικούς μυες και βοηθάει στο χτίσιμο εκρηκτικής δύναμης. Και φυσικά η πραγματική διαδικασία του να στέκεσαι και να καλπάζεις πάνω στο κύμα αυξάνει τη δύναμη των ποδιών, την ευκαμψία και ενεργοποιεί όλους τους μύες οι οποίοι στηρίζουν το σώμα.

Τα πάντα απορρέουν από τον κορμό. Το SURFSET® θα κάνει τους κοιλιακούς σας ανάγλυφους μέσω μιας ασταθούς προπόνησης, η οποία απαιτεί εστίαση και έλεγχο. Επιπλέον, η πρόοδος είναι το κύριο στοιχείο του παιχνιδιού. Οι προπονήσεις μας είναι σχεδιασμένες με μια ενσωματωμένη δυνατότητα που θέτει συνεχώς προκλήσεις και ανεβάζει το επίπεδο.

ΚΑΨΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ:

Τα διαστήματα έντονης αερόβιας άσκησης πάνω στη σανίδα θα βελτιώσουν την αντοχή σας και θα κάψουν σωματικό λίπος. Οι σύντομες εκρήξεις υψηλής ενέργειας, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αλλάξετε το σχήμα του σώματός σας χωρίς να προκαλούνται τραυματισμοί από την παρατεταμένη χρήση.

ΓΡΑΜΜΩΜΕΝΟΙ ΜΥΕΣ:

Οι σέρφερ αποτελούν την τέλεια εικόνα του ψηλόλιγνου σωματότυπου. Το SURFSET® υποστηρίζει σύνθετες και λειτουργικές κινήσεις που γυμνάζουν όλους τους μικρούς μύες που συγκρατούν το σώμα σας, μαζί με τις μεγάλες μυϊκές ομάδες, για να σχηματίσετε γραμμωμένα και ισχυρά άκρα και φυσικά να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας. Σας υποσχόμαστε ότι θα ξεκινήσετε να βλέπετε και να νιώθετε τα αποτελέσματα σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ Η ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το SURFSET® είναι ό,τι καλύτερο για να γυμνάσετε όλο το σώμα. Βασίζεται σε ένα από τα πιο απαιτητικά αθλήματα στον κόσμο και τα οφέλη του δεν περιορίζονται μόνο στον τομέα της γυμναστικής. Εμπνεόμαστε από τις πραγματικές κινήσεις του σέρφινγκ και δημιουργούμε προπονήσεις που χτίζουν ισορροπία, δυνατό κορμό, σταθερότητα, ευκινησία, αερόβια ικανότητα, δύναμη, γραμμωμένους μύες και συντονισμό. Τα προγράμματα του SURFSET® είναι δομημένα για βέλτιστη απώλεια λίπους, αύξηση των μυών και βελτιωμένη ισορροπία. Φανταστείτε έναν συνδυασμό των ωφελειών της αερόβιας άσκησης του Spinning® με τα μυϊκά οφέλη της προπόνησης TRX® και τα κύρια οφέλη της γυμναστικής με μια μπάλα Bosu®. Τώρα ρίξτε και μερικά κύματα και διασκεδάστε το!

aaaaaaaaaaaaaaaaaa

 

www.surfsetgreece.com

a picture of Rex the cat