Menu

trainers

TRAINERS

Νίκος Γαζέτας

Νίκος Γαζέτας

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα «Άσκηση, Ευρωστία και Υγεία». Έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στο χώρο του personal training και των γυμναστηρίων. Έχει πιστοποίηση sport management μέσω του e-learning του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε Βοηθός Δ/ντη στις Υπηρεσίες Θεατών στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004. Συνιδιοκτήτης του επιτυχημένου για 7 συνεχή χρόνια personal training studio “PERSONALive” και σημερινός συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου ATHLESIS.

Πάνος Δορμπαράκης

Πάνος Δορμπαράκης

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού». Έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στο χώρο του personal training και των γυμναστηρίων. Είναι πιστοποιημένος Spin® Instructor (Star 1). Διετέλεσε Βοηθός Δ/ντη Υποστηρικτικών Λειτουργιών Εγκατάστασης στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004 και Στέλεχος της αθλητικής εταιρείας management “Global Sports Management”. Συνιδιοκτήτης του επιτυχημένου για 7 συνεχή χρόνια personal training studio “PERSONALive” και σημερινός συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου ATHLESIS.

Δημήτρης Πελέκης

Δημήτρης Πελέκης

Gym, Cardio Boxing, Semi TRX, Semi Boxing, Gymnastics, Stretching

Είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστική και κάτοχος MSc της σχολής Τ.Ε.Φ.Α.Α  Δ.Π.Θ. με τίτλο "Πρόληψη - Παρέμβαση - Αποκατάσταση Τραυματισμών ". Είναι αθλητής TAEKWON-DO και δάσκαλος KUNG-FU (Modern Street Fight Wah Lum Pai Tao Do). Έχει πιστοποιηθεί ως επίσημος instructor της LES MILLS (BodyCombat) και του Studio One στους τομείς Airfit και TRX Suspension Training.

Πένυ Λαμπροπούλου

Πένυ Λαμπροπούλου

Surfset, Hips/Abs, Total Body, Semi Hips/Abs, Semi Total Body

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδικότητα Ψυχολογία στην Εκπαίδευση-Ειδική Αγωγή. Είναι πιστοποιημένη Personal Trainer (CPT) από την National Academy of Sports Medicine (NASM). Επίσης, είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Surfset. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια Management.
Σοφία Βίτσου

Σοφία Βίτσου

Pilates, Pilates Sticks, Pilates Arc, Bootybarre, Semi Pilates

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητες Άσκηση, Ευρωστία και Υγεία και Ξιφασκία. Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Mat Pilates της σχολής Power Pilates στο Corpus Ray και πιστοποιημένη personal trainer (CPT) από την National Academy of Sports Medicine (NASM). Έχει ολοκληρώσει κύκλο σπουδών για τα όργανα του Pilates (reformer, Cadillac, chair) με την Μάρω Στογιαννίδου. Επίσης είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Bootybarre.

Λένα Γεωργά

Λένα Γεωργά

Spinning

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Αθλητικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδίκευση στους τομείς Σκι και Sports Marketing. Είναι κάτοχος διαφόρων πιστοποιήσεων που σχετίζονται με την άθληση, είναι ενθουσιώδης οπαδός του mountain bike και έχει συμμετάσχει σε πολλαπλούς αγώνες δρόμου.
Aπό το 2007 κατέχει τη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης και Εκδηλώσεων για λογαριασμό της Spinning® και της Humansport.

Σπύρος Δάφνης

Σπύρος Δάφνης

Gym, Spinning, Hips/Abs, Semi Total Body

Είναι απόφοιτος της A.F studies με ειδικότητες στο personal and weight training, circuit/bootcamp training και plyo progression's training. Είναι πιστοποιημένος Spin® Instructor (Star 1) και Fight bo trainer, καθώς και Dynamo Kettlebell instructor.

Ανδρέας Καραλής

Ανδρέας Καραλής

Gym, Pilates, Pilates Arc, TRX, Bosu, Fight Bo, Stretching, Semi Pilates, Semi Trampoline

Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής (Α.Π.Θ.), με ειδικότητα στον κλασικό και μαζικό αθλητισμό και στους παραδοσιακούς χορούς. Επίσης είναι απόφοιτος της A.F. Studies. Ειδικεύεται στα δυναμικά προγράμματα, στο Functional Training, στο Pilates, στο Spinning, στο Fight-Bo, στο Trampoline, στο Flowbility, στο TRX και στο Bosu. Διετέλεσε βοηθός προπονητών στις ακαδημίες των AJAX και INTER. Επίσης υπήρξε γυμναστής φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης στην ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή. Έλαβε πανελλήνιες διακρίσεις ως αθλητής στίβου σε εφηβικούς αγώνες (2η και 3η θέση στις σκυταλοδρομίες).

Ευάγγελος Κασταμούλας

Ευάγγελος Κασταμούλας

Spinning

Είναι ο Master Instructor στη Schwinn Indoor Cycling Program και πρώην Master Instructor στο Spinning της Mad Dog Athletics. Έχει εξειδικευμένες πιστοποιήσεις για προπόνηση στο ποδήλατο σε Παιδιά, Υπερήλικους, Εγκύους, Καρδιοπαθείς και άλλους ειδικούς πληθυσμούς. Είναι ποδηλάτης από το 1991 με αρκετές διακρίσεις όπως Πρωταθλητής Ποδηλασίας Ελλάδας αλλά και Ευρώπης (Asca Racing). Έχει αποτελέσει μέλος της Εθνικής ομάδας αρκετές φορές με κορύφωση τη συμμετοχή στον Υπερμαραθώνιο Paris–Brest-Paris 1230km. που διένυσε σε 64 ώρες χωρίς στάση. Επίσης είναι προπονητής ποδηλασίας, αρθρογράφος και παρουσιαστής Spinning σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και Master Educator στο Mixmeister. Τέλος είναι πιστοποιημένος Personal Trainer της NASM, TRX trainer και Compex Trainer.

Εύα Κούλου

Εύα Κούλου

Bootybarre, Hips/Abs, Semi Hips/Abs, Bootcamp

Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας και του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων στο American College of Greece (Deree College). Είναι πιστοποιημένη Personal Trainer (CPT) από την National Academy of Sports Medicine (NASM). Επίσης είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Bootybarre και Let’s Band. Υπήρξε χορεύτρια κλασικού μπαλέτου επί 13 χρόνια στη σχολή χορού Σόνια Μοριάνοβα.

Άρτεμις Κουτσούρη

Άρτεμις Κουτσούρη

Gym, Semi Hips/Abs

Είναι τελοιόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα στους Παραδοσιακούς Χορούς. Υπήρξε αθλήτρια volley στην ομάδα "ΑΡΤΕΜΙΣ Κορυδαλλού". Συμμετοχή από το 2012 σε πρωταθλήματα Β' εθνικής κατηγορίας (ΕΣΠΕΔΑ). Παρακολούθηση 3ου συνεδρίου αθλητικής επιστήμης και πιστοποιημένων σεμιναρίων διατροφής και ναυαγοσωστικής.

Γιάννης Λάλος

Γιάννης Λάλος

Gym, Semi Free Weights

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα Ειδική Αγωγή. Είναι απόφοιτος της Grafts με ειδικότητες Personal training, Aerobic, Vibration, Elite vibration Training.
Έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια Crossfit. Ασχολείται κυρίως με την επίβλεψη στους χώρους άθλησης και με το Personal Training. Έχει εξειδίκευση στην άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της λοχείας.
Τάσος Μουστάκης

Τάσος Μουστάκης

Running Team, Spinning, Train Like a Pro, Bootcamp

Ο Τάσος Μουστάκης είναι εν ενεργεία αθλητής του τριάθλου με πολλές διακρίσεις εντός Ελλάδας.
Είναι απόφοιτος της σχολής "Base Training" με εξειδίκευση στο personal training.
Κάτοχος του διπλώματος TRX suspension training και πιστοποιημένος spinning instructor από την Mad Dog Athletics.
Σημαντική του διάκριση αποτελεί η συνεχής συμμετοχή του σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες, τον αγώνα Ironman, ο οποίος περιλαμβάνει τρίαθλο αγώνισμα μεγάλων αποστάσεων:

3,8 km κολύμβηση
180 km ποδηλασία
42,2 km τρέξιμο

 

 

Μάγκυ Μπούκουρα

Μάγκυ Μπούκουρα

Gym, Surfset, Total Body, Hips/Abs, Semi Total Body, Semi TRX

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα «Άσκηση σε άτομα με χρόνιες παθήσεις και αναπηρία». Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια ομαδικών προγραμμάτων και fitness από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «STUDIO ONE». Είναι πιστοποιημένη TRX Suspension Trainer και πιστοποιημένη καθηγήτρια Surfset. Από το 2006 έχει διακριθεί στις θέσεις 1η, 2η και 3η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών στα ΚΑΤΑ νεανίδων και νέων γυναικών (karate).

Λιάνα Πασχάλη

Λιάνα Πασχάλη

Aerial, Pilates, Pilates Arc, Pilates Sticks, Semi Pilates

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς και στην ορχηστρική. Είναι απόφοιτος της A.F. Studies με ειδικότητες Pilates Group Trainer level 2, Pilates Reformer Trainer, Yoga Group Trainer, Aerobic & Fitness Group Training. Επίσης είναι πιστοποιημένη Antigravity Instructor (I,II) Christopher Harrison, New York (United States of America). Έχει πιστοποίηση Movement Choreography από το IAFA College. Έχει αποτελέσει Αρχηγός & Χορογράφος Cheerleading Team της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας. Υπήρξε μέλος της χορευτικής ακροβατικής ομάδας (χοροθέατρο, ακροβατικός χορός, επιδείξεις λάτιν) Acrodance.

Βασιλική Σωτηροπούλου

Βασιλική Σωτηροπούλου

Gym, Hips/abs, Semi Hips/abs, Semi TRX, Total Body

​Είναι πτυχιούχος και κάτοχος MSc του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα στην Οργάνωση & Διοίκηση του Αθλητισμού. ​Έχει πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση αγώνων και διετέλεσε Project Manager και υπεύθυνη επικοινωνίας σε τουρνουά ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης. Είναι εν ενεργεία Personal trainer. Υπήρξε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Τζούντο και μέλος της Εθνικής ομάδας επί σειρά ετών με σημαντικότερη διάκριση την 7η θέση στους Μεσογειακούς αγώνες στην Ισπανία το 2007.

Χριστίνα Τσομπόλη

Χριστίνα Τσομπόλη

Gym, TRX, Semi TRX, Semi Hips/Abs

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης. Είναι πιστοποιημένη TRX Suspension Trainer. Aσχολείται κυρίως με την επίβλεψη στους χώρους άθλησης, με Small Group Training και με το Personal Training. Είναι επίσης πιστοποιημένη ναυαγοσώστρια.

Βιολέτα Ψωμά

Βιολέτα Ψωμά

Spinning

Είναι απόφοιτος Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Είναι κάτοχος πτυχίου SPINNING® Instructor και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια SPINNING® Continuing Education Workshops & Courses.

a picture of Rex the cat